Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Business Hub

Partenerii proiectului vor veni in sprijinul tinerilor antreprenori prin intermediul a 2 centre de sprijin pentru initierea afacerilor dezvoltate si a altor 2 centre nou infiintate in cadrul proiectului in regiunile Bucuresti-Ilov si Sud-Vest Oltenia.

In cadrul celor 4 centre de sprijin a antreprenoriatului care vor contribui la stimularea medului de afaceri la nivel regional, castigatorii concursului de idei de afaceri vor beneficia de urmatoarele: informare, formare, servicii de suport in dezvoltarea si implementarea planului de afaceri, asistenta financiara, consiliere si monitorizare.

Cele 4 centre de sprijin vor functiona si dupa derularea proiectului, acestea diversificandu-si serviciilor si vor derula permanent campanii de promovare a antreprenoriatului pentru a atrage si alte persoane interesate sa demareze o afacere.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro