Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Ingenius Hub

Ingenius Hub ofera doua spatii in Bucuresti, unul in apropiere de Piata Universitatii, pe Bd. Nicolae Balcescu (intre Piata Romana si Universitate), iar celalalt pe Str. David Praporgescu (aproape de Hotel Intercontinental). Ambele spatii sunt luminoase, calde, prietenoase si au un design cu accente traditionale romanesti, integrate intr-un stil modern si functional.  De aceste spatii poate beneficia oricine, cu conditia ca timpul petrecut aici sa fie dedicat afacerii personale, indiferent daca business-ul se afla in stadiul de idee sau are deja primii clienti.

Totodata, Ingenius Hub ofera si o platforma sustinuta de Loop Operations alaturi de partenerii sai, prin care sunt oferite pachete de servicii pentru deschiderea si functionarea unei afaceri, preṭurile fiind adaptate tinerilor la inceput de cariera. Pachetul minim pentru accesul in hub incepe de la 245 RON/luna pentru 25 de ore de acces si alte beneficii. Exista de asemenea, pachete cu 50 de ore (485 ron/luna), 100 de ore (960 ron/luna) sau 200 de ore (1890 ron/luna) de acces in hub, plus multe alte facilitati incluse in pachetul de membership, precum printare, acces la videoproiectoare si aparatura pentru evenimente sau servicii de contabilitate.

Ingenius Hub se diferentiaza prin interesul deosebit pentru abordarile inovative si curajoase, prin crearea si sprijinirea afacerilor sustenabile, precum si prin consultanta acordata membrilor, in special in ceea ce priveste atragerea de finantari.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Evenimente

    No Upcoming Events found!

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro