Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Concurs

INTRA IN COMPETITIA PENTRU 25.000 EURO!

Cine?


Cautam 400 de tineri cu varsta peste 18 ani care au curajul de a trai o experienta ce ii va pregati pentru a intra in lumea afacerilor.

 

Cum?


Ai un un plan de afaceri care sa poata aduce profit atunci cand este implementat?

Intra in competitie si ai sansa de a fi unul din cei 40 viitori antreprenori ce vor obtine finantare de pana la 25.000 de euro pentru a-si dezvolta afacerea.

 

Unde?


Te invatam sa descoperi secretul succesului din lumea antreprenoriatului prin intermediul unui numar de 4 centre de sprijin pentru initierea afacerilor dezvoltate.

 

De ce?


Beneficiezi de un set de experiente educationale practice pentru a te ajuta sa iti dezvolti spiritul antreprenorial si te ajuta sa contruiesti o afacere durabila. Pe toata durata elaborarii planului de afaceri, dar si dupa primirea finantarii vei beneficia de servicii de consultanta si monitorizare a afacerii in cadrul centrelor de sprijin pentru afaceri.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro