Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Obiective

Obiectiv general

Dezvoltarea competentelor antreprenoriale si manageriale a 400 de persoane care doresc sa demareze o activitate independenta, dintre care cel putin 50% tineri cu varste cuprinse intre 18-25 de ani inmatriculati intr-o forma de invatamant superior, prin organizarea cursurilor de antreprenoriat.

 Obiective specifice

  • Subventionarea a 40 de planuri de afaceri in vederea cresterii adaptabilitatii persoanelor de a materializa ideile de afaceri.
  • Oferirea serviciilor de sprijin in dezvoltarea afacerilor, prin intermediul celor 2 centre de sprijin dezvoltate si a altor 2 centre noi infiintate in cadrul proiectului, in regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro