Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Formular de inscriere curs

Academia de Studii Economice impreuna cu Asociatia Romana pentru Transfer Tehnologic – ARoTT, compania de consultanta Loop Oprations si CCDL Events & Training organizeaza cursuri de antreprenoriat in Bucuresti si Craiova. 

Profilul candidatului

  • Student sau persoane interesate de initierea propriei afaceri din regiunile Bucuresti – Ilfov, Sud – Vest Oltenia;
  • Interes ridicat privind initierea propriei intreprinderi;
  • Motivatia realizarii unui plan de afaceri;
  • Entuziast, constiincios si punctual pe durata intregului program de formare.

 

De ce sa participi la programul de formare pentru antreprenori?

  • Vei invata competentele esentiale necesare pentru initierea unei afaceri;
  • Vei invata cum sa elaborezi un plan de afaceri;
  • Vei invata instrumentarul necesar unui antreprenor;
  • Vei invata cum sa te prezinti un „pitch” al afacerii in fata unui panel de experti.

 

FOARTE IMPORTANT!

Inscrierea se face cu maxim 2 zile lucratoare inaintea datei programate pentru sustinerea cursului (data de incepere a cursurilor se va comunica oficial prin intermediul paginii).

Va rugam sa va prezentati cu o copie a cartii de identitate si legitimatie de student, vizata pe anul universitar 2014 – 2015, in cazul studentilor.

Formular de inscriere curs

Nota: Datele cuprinse in acest formular vor fi tratate confidential, in conformitate cu prevederile Directivei CE/95/46 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, transpusa prin Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date cu modificarile si completarile ulterioare, precum si prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, transpusa prin Legea nr. 506/2004.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro