Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Initiatorii proiectului

Academia de Studii Economice

logo ASEAcademia de Studii Economice va coordona activitatea de management a proiectului, implicandu-se, in acelasi timp, in campania de promovare a antreprenoriatului si a concursului de idei de afaceri la nivel multi-regional, precum si in evaluarea si selectia grupului tinta prin elaborarea metodologiei de selectie. Totodata, Beneficiarul proiectului va infiinta si va dezvolta centre de sprijin pentru afaceri, acordand asitenta pentru grupul tinta in ceea ce priveste initierea afacerilor.


Asociatia Romana pentru Transfer Tehnologic si Inovare – ARoTT

ARoTT este o asociatie profesionala a institutiilor si entitatilor din domeniul inovarii si transferului tehnologic. A fost infiintata la sfarsitul anului 2006 si a fost inregistrata in Registrul asociatilor in ianuarie 2007. Este o organizatie tanara, de tip ONG si reprezinta interesele a 35 de entitati de transfer tehnologic de tipul incubatoarelor tehnologice si de afaceri, centre de transfer tehnologic, parcuri tehnologice.

 

Implicarea in proiect

Asociatia Romana deTranser Tehnologic si Inovare va asista procesul de evaluare si selectie a grupului tinta si va contribui la promovarea antreprenoriatului si a concursului de idei de afaceri in randul membrilor grupului tinta. Mai mult decat atat, ARoTT va fi partenerul responsabil de derularea efectiva a programului de dezvoltare a competentelor in domeniul antreprenoriatului si va organiza concursul de idei de afaceri prin selectarea celor 40 de proiecte castigatoare ce urmeaza a fi finantate.


Loop Operations

Loop OperationsLO vertical este o companie de consultanta integrata in domeniul fondurilor europene, dezvoltand pana in prezent proiecte in valoare de peste 25 de milioane de euro. Prin intermediul celor 4 componente ale sale – Finance, Management, Skills si Communication – Loop Operations ofera consultanta in arii conexe, ghidand pas cu pas transformarea ideilor clientilor nostri in proiecte sustenabile, de la atragerea finantarii pentru implementare si pana la consultanta pentru management, formarea echipelor si promovare.

 

Implicarea in proiect

Loop Operations va coordona activitatea de promovare a proiectului prin intermediul website-ului proiectului, a conturilor de social media si a retelelor proprii de contacte, deruland, totodata, si campania de promovare a antreprenoriatualui, cat si a concursului de idei afaceri. Prin intermediul centrului de sprijin dezvoltat in cadrul proiectului, Loop Operation va asigura asistenta in initierea afacerilor dezvoltate de catre cei 40 de castigatori ai concursului.

 


CCDL Events and Training

Partenerul CCDL Events and Training va contribui la promovarea proiectului, a conceptului de antreprenoriat si a concursului de idei organizat in cadrul proiectului. In acelasi timp, va participa la derularea programului de formare antreprenoriala prin realizarea materialelor suport si participarea efectiva in organizarea sesiunilor de formare.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro