Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Evenimentele Ingenius Hub

In perioada 12 noiembrie  – 3 decembrie, Ingenius Hub te invita sa participi la o serie de    evenimente dedicate tinerilor antreprenori.

Pentru a participa la evenimente, te rugam sa consulti calendarul de mai jos si sa le selectezi    pe cele la care doresti sa fii prezent.

Atelier tehnici de stimulare a creativitatii | 12 noiembrie 2015


Ora18:00 – 20:00

Locul de desfasurareIngenius Hub (Bld. Nicolae Balcescu, nr. 25, et. 5, ap. 10, blocul Wilson, interfon 110).

Locuri disponibile: 25

Intrucat noi credem in INOVARE organizam atelierul de stimulare a creativitatii in cadrul caruia te vom provoca sa iti exersezi creativitatea, sa spargi barierele gandirii conventionale si sa gasesti solutii inedite la dificultatile întampinate in viata de antreprenor. Alaturi de antreprenori de succes vei invata ce inseamna sa gandesti out of box si iti vei insusi cele mai utile metode si tehnici de stimulare a creativitatii.

Field trip in lumea succesului | 19 – 20  noiembrie 2015


Kooperativa 2.0 | 19 noiembrie, ora 10:00

Class IT | 19 noiembrie, ora 16:30

Iutta | 20 noiembrie, ora 18:00

Locuri disponibile: 30 (10 locuri pentru fiecare vizita)

Intrucat noi credem in COOPERARE si in faptul ca poti sa fii profet in tara ta, organizam un field trip pentru a cunoaste oameni si business-uri de succes din Romania si a invata de la ei care sunt cele mai inovatoare si eficiente tehnologii in productie, cum dezvolti o strategie de management pentru succesul afacerii tale, precum si tips & tricks pentru dezvoltarea unui brand puternic.

Participantii vor avea ocazia sa patrunda in lumea antreprenorilor de succes din industriile creative, IT, marketing, constructii, pharma.

Workshop: Brandingul Romaniei| 3 decembrie 2015


Ora18:00 – 20:00

Locul de desfasurareTo be confirmed

Locuri disponibile: 40

Intrucat noi credem in PUTEREA fiecarui om de a crea impact pozitiv, organizam workshop-ul: Branding-ul Romaniei la care te invitam sa facem un exercitiu pentru rezolvarea problemei de brand a tarii si conturarea unei imagini de tara bazata pe valorificarea resurselor pe care le avem la dispozitie.

Totodata, vom studia evolutia brandurilor romanesti pentru a cunoaste metodele prin care acestea au ajuns in top, precum si pentru a identifica caile pentru internationalizarea unor astfel de business-uri.

TE INVITAM SA PARTICIPI LA EVENIMENTELE INGENIUS HUB PRIN COMPLETAREA FORMULARULUI DE INSCRIERE!

Este un spatiu de lucru luminos, cald si prietenos, pentru tineri antreprenori sau tineri care doresc sa inceapa o afacere. (De fapt sunt doua spatii, situate aproape de Piata Universitatii, respectiv pe Bd Magheru si pe str. David Praporgescu).

Este o platforma sustinuta de Loop Operations alaturi de partenerii sai, care propune pachete de servicii de baza pentru deschiderea si functionarea unei afaceri, cu costuri minimale, pe care si le poate permite orice tanar.

Este o sansa pentru a obtine finantarea afacerii din nenumarate surse, inclusiv fonduri nerambursabile.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro