Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

New hub in town!

Loop Operations va invita la lansarea Ingenius Hub, realizat in cadrul proiectului „Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili” , derulat in parteneriat cu ASE Bucuresti, CCDL si Arott.

Evenimentul are loc joi, 5 noiembrie, la ora 6 pm, la Intercontinental, sala Fortuna (etajul 21).

Ne propunem sa facilitam o discutie libera intre antreprenori debutanti si antreprenori mai incercati, care si-au asumat si rol de mentor in cadrul Ingenius Hub. Veti asculta pe scurt prezentarile lor, veti putea interveni pentru a va spune propria poveste, apoi vom incepe dialogul direct si schimbul de idei si/sau propuneri. Veti afla si ce ofera Ingenius Hub si veti avea oportunitatea sa formulati propuneri si sugestii pentru a face platforma si comunitatea cât mai utile pentru ceea ce va propuneti.

Mai multe despre Ingenius Hub, despre tineri antreprenori, despre mentori si despre ce vrem sa facem pâna la finele anului, dar si pe termen mediu si lung, veti afla joi, la Inter, unde va asteptam cu entuziasm.

RSVP: Miercuri, 04 noiembrie, 18:00, e-mail : ingenius.hub@loopoperations.ro  | 021 310 64 44

***

Ne asteptam ca Ingenius Hub sa se transforme si sa creasca impreuna cu cei care il vor integra in viata lor antreprenoriala, fie ca este vorba de beneficiari, de mentori, de finantatori sau de furnizorii de servicii, prin urmare incurajam propunerile constructive in orice forma si la orice moment.

Avem câteva particularitati:

 • interes deosebit pentru abordari inovative si curajoase,
 • crearea si sprijinirea unor afaceri sustenabile,
 • consultanta acordata membrilor pentru atragere de finantari nerambursabile.

Asadar, cuvintele cheie: inovare, sustenabilitate, finantare.

Spatiile noastre au un design cu accente traditionale românesti, integrate intr-un ansamblu energizant si modern.

 

Ce este Ingenius Hub?

Este un spatiu de lucru luminos, cald si prietenos, pentru tineri antreprenori sau tineri care doresc sa inceapa o afacere. (De fapt sunt doua spatii, situate aproape de Piata Universitatii, respectiv pe Bd Magheru si pe str. David Praporgescu).

Este o platforma sustinuta de Loop Operations alaturi de partenerii sai, care propune pachete de servicii de baza pentru deschiderea si functionarea unei afaceri, cu costuri minimale, pe care si le poate permite orice tânar.

Este o sansa pentru a obtine finantarea afacerii din nenumarate surse, inclusiv fonduri nerambursabile.

Este o viziune pe care o propunem si care se bazeaza pe urmatoarele credinte, la care nu renuntam:

 1. Inovatia este esentiala pentru a crea o afacere sustenabila si cu potential.
 2. Este necesar sa ne gândim produsele si serviciile astfel incât sa poata fi exportate.
 3. Este momentul sa cream cât mai multe produse si servicii românesti si sa le transformam in branduri.
 4. Tinerii antreprenori ingeniosi pot contribui la brandul de tara (si invers, ceea ce nu vom uita pe parcurs).
 5. Pentru o afacere inteligenta, antreprenorul potrivit va gasi intotdeauna finantatori.
 6. Daca vrei sa investesc in tine, investeste tu primul!
 7. O idee insolita de afacere in care crezi si care te pasioneaza e o investitie mai sigura decât cea mai testata si solida afacere care te lasa rece.
 8. Daca ti se spune ca ideea ta e prea excentrica si piata nu e pregatita pentru asta, dar tu ai alt feeling, Ingenius Hub e locul in care probabil ti se va spune ca e exact momentul potrivit pentru a-ti lansa afacerea.

Daca Ingenius Hub nu va avea intotdeauna solutii pentru nevoile si/sau provocarile tinerilor antreprenori, speram ca fiecare om va câstiga ceva din intâlnirea cu noi. Asa ne-ar placea sa se intâmple.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro