Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Andmar Studio Photography

Cum devine un hobby un start-up de succes? La aceasta intrebare ne-au raspuns Andrei Lupusoara si Maria Conache – cei 2 parteneri ai Andmar Studio Photography care au reusit sa transforme cu multa dedicare si pasiune un simplu hobby intr-un business profitabil . Andmar Studio Photography isi doreste sa fie prima optiune a celor care vor sa-si construiasca emotii si amintiri de neuitat prin oferirea de servicii la standarde inalte.

Pentru a oferi o experienta integrata clientilor, Andmar Studio Photography ofera servicii complete de filmare, fotografiere si editare. Fie ca este vorba de filmare aeriana sau poze de grup, cei 2 parteneri vor sa fie alaturi de clientii lor pentru a surprinde cele mai frumoase momente, incepând de la conceptul filmarii/sesiunii foto pâna la oferirea produsului finit .

Ne dorim sa oferim clientilor nostri o experienta completa in ceea ce priveste productia foto si cea video. In prezent, pe piata exista fie prestatori doar de servicii video, fie doar de servicii foto. Ne propunem ca in momentul in care un client vine sa colaboreze cu echipa noastra, sa o faca pentru ca se poate baza in totalitate pe noi. Dincolo de acestea, vrem sa oferim servicii de o calitate superioara fara a incarca bugetul clientilor nostri si sa oferim oferte avantajoase.

Andrei Lupusoara, Partener, Andmar Studio

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Evenimente

    No Upcoming Events found!

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro