Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Live Ticket

Vlad Prioteasa este unul dintre castigatorii care a reusit sa convinga juriul concursului de idei de afaceri din cadrul proiectului „Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili” ca ideea lui de start-up este una inovativa. Live Ticket va asigura managementul evenimentelor live prin intermediul unei platforme ce va permite organizatorilor sa creeze, sa promoveze si sa vanda bilete în mediul online, iar cu ajutorul unei aplicatii de scanare sa gestioneze accesul la evenimentul. Liveticket va ajuta sa emiteti bilete pentru evenimente de orice tip: concerte, training-uri, conferinte, spectacole de teatru,  workshopuri, festivaluri sau chiar strangeri de fonduri.

Prin proiectul Live Ticket, Vlad vrea sa vina în întampinarea clientilor (organizatori de evenimente) cu o platforma software în mediul online, inovatoare, ce va pune la dispozitie o solutie completa pentru managementul evenimentului: configurarea evenimentului, setarea locurilor, tipurilor si preturilor biletelor, vanzarea biletelor, gestiunea evenimentului, raportare – stocare baza de date, promovare si control acces.

Vrem sa ai control total asupra evenimentelor tale: bilete, invitatii, rapoarte, unelte de marketing. Stim ca uneori bugetul poate reprezenta una dintre principalele piedici în succesul unui eveniment. De aceea, ne-am gandit sa gasim o metoda astfel încat Live Ticket sa devina partenerul tau constant. Am decis sa practicam o grila de comisioane care sa fie în avantajul oricarui tip de organizator, indiferent de marime.

Vlad Prioteasa, Fondator, Live Ticket

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Evenimente

    No Upcoming Events found!

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro