Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Rezervateren.ro

RezervaTeren.ro – Rezerva-ti terenul de sport in timp real

Leonard Nicolae este unul dintre tinerii antreprenori care a reusit sa convinga juriul concursului de planuri de afaceri „Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili” ca ideea lui de afacere merita finantarea de 25.000 euro. Start-up-ul lui – RezervaTeren.ro – a luat nastere din dorinta de a oferi pasionatilor de sport si cluburilor sportive din Romania o experienta cat mai placuta in ceea ce priveste inchirierea terenurilor de sport. Mai exact, Rezervateren.ro este un site de rezervari online de terenuri de sport, cu un sistem integrat ce permite realizarea acestui lucru in timp real, la cel mai bun pret, cu multiple optiuni si cu primirea confirmarii instant.

Website-ul are o interfata moderna, intuitiva si va folosi cele mai noi tehnologii de web development si design pentru a pune la dispozitia utilizatorilor cele mai bune oferte. Fiind un agregator de terenuri, utilizatorului i se vor simplifica cu mult cautarile, acest lucru avand un rezultat si asupra gradului de ocupare si vanzarilor cluburilor sportive.

Rezervateren.ro iti propune sa devina partenerul online de referinta pentru pasionatii de sport si cluburile sportive, in ceea ce priveste rezervarile online de terenuri de sport. Dorim sa cream o piata noua prin inovatie, calitate si dedicare. Scopul nostru este sa incurajam activitatile recreative si sa facilitam accesul la sport.

Leonard Nicolae, Fondator, Rezervateren.ro

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Evenimente

    No Upcoming Events found!

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro