Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Shukar Bijoux

Shukar Bijoux  urmareste crearea unei game de bijuterii speciale din argint, realizate de mestesugarii rromi. Obiectivul celor de la Shukar Bijoux este acela de a construi un brand puternic, care sa aiba un impact la nivel atat national, cat si international, prin bijuteriile de inspiratie roma pe care mestesugarii le vor realiza, contribuind in acest fel la dezvoltarea si promovarea comunitatilor rome, aducand in fata publicului larg o noua latura a acesteia.

Gama de produse Shukar Bijoux cuprinde inele, cercei, bratari, pandantive, dar si modele personalizate, menite sa satisfaca dorintele clientilor. Bijuteriile vor fi confectionate manual, din argint 925, de cea mai buna calitate, avand ca sursa de inspiratie traditia rroma, reinterpretand vechi simboluri ale acesteia.

Filosofia firmei are la baza imbinarea calitatii cu designul intr-un mod cu totul special: traditionalul, prin care argintarii romi isi vor pune amprenta experientei din acest mestesug, combinata cu semnatura moderna a designerilor asupra bijuteriilor.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Evenimente

    No Upcoming Events found!

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro