Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Small Academy

Mya si Sorin – cei doi fondatori ai programului educational Small Academy  – au pus bazele start-up-ului din dorinta de a produce o schimbare in educatia copiilor si in viitorul acestora prin oferirea de cursuri interactive de tehnologie.

Cursurile interactive sunt accesibile copiilor cu varsta curpinsa intre 4 ani si 14 ani, acestea fiind personalizate si structurate pe 3 grupe de varsta pentru a-i ajuta pe copii sa inteleaga tehnologiile, sa le testeze, sa invete sa le foloseasca si sa le creeze. Din programa cursurilor Small Academy fac parte urmatoarele: utilizarea Internetului, tehnologia si imprimanta 3D, inteligenta artificiala si cum ne poate impacta viata in viitor, gesturi si comenzi vocale in mediul digital (drone, roboti, asistenti personali si utilitatea lor), notiuni introductive in programare. Insa, Small Academy nu se opreste aici. Ceea ce isi doresc cei doi fondatori este sa introduca aceste lectii de tehnologie a informatiei ca materie optionala in cat mai multe gradinite. scoli si licee.

Small Academy s-a nascut din dorinta a doi oameni care au realizat ca lumea va fi un loc mai bun daca producem o schimbare in educatia copiilor si in viitorul lor. Credem cu tarie ca trebuie sa ii pregatim pe copii pentru profesiile viitorului, sa-i ajutam sa-si cladeasca un viitor intr-o era unde abilitatile tehnologice vor fi de nelipsit pentru ca viitorul le va apartine celor ce vor descoperi si exploata noile oportunitati tehnologice.

Maria Dumitrica, Fondator, Small Academy

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Evenimente

    No Upcoming Events found!

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro