Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

YEP!

Pentru utilizatorii de smartphone-uri, a aparut o noua aplicatie ai carei principali utilizatori vizati sunt studentii si absolventi care doresc sa gaseasca cat mai rapid si usor un loc de munca. Din dorinta de a oferi acestor tineri o experienta cat mai placuta în cautarea job-ului dorit, a aparut aplicatia YEP!

Ce face aplicatia YEP este sa ofere o platforma mobila si de web pentru domeniul recrutarilor online pentru perioade scurte. Cu ajutorul aplicatiei, companiile îsi vor putea recruta personal pe perioade de timp limitate. Acest lucru se va face contra cost: plata pentru postarea unui job sau abonament lunar cu numar limitat de postari.

Desi piata aplicatiilor mobile este una extinsa, plusul pe care îl aduce YEP! este posibilitatea adaugarii unei video-CV. Acesta va ajuta la trecerea peste etapa primului interviu, astfel companiile nu vor mai fi nevoite sa dedice timp, resurse si spatiu pentru realizarea unui interviu de cunoastere a angajatului.

Venim în ajutorul de publicitate BTL, restaurantelor, hotelurilor si tuturor companiilor care doresc unul sau mai multi angajati pe termen limitat. Oferim acces contra cost în aplicatie si pe pagina web pentru a face publice locurile de munca part-time sau full-time limitat.

Costin Stefanescu, Fondator, YEP!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Evenimente

    No Upcoming Events found!

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro