Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

YES Training

Ioan Vladut Nutu este un alt tanar antreprenor care demonstreaza ca prin ambitie, entuziasm, pasiune si curaj poti reusi in domeniul antreprenoriatului inca de pe bancile facultatii. Inovatia si creativitatea lui au condus la nasterea YES Training, o companie de training si tabere care a aparut pe piata suprasaturata cu o altfel de abordare, aducand pe piata trainingul adaptiv, stand-up training, training prin dans si tabere creative care vor ridica calitatea serviciilor oferite pe piata de training si tabere din România.

Yes Training ofera doua tipuri de servicii: training-uri si tabere. „Embodied Leadership”, „Dancing with Management” si „The art of leadership” sunt trei programe unice si inovative pe piata din România, care vor produce schimbari si vor dezvolta o noua perceptie despre piata de training.

Credem intr-o schimbare si in tot ceea ce facem, credem intr-o gandire diferita. Calitatea, pasiunea si profesionalismul sunt valori de baza in YES Training. Suntem o academie de training si tabere in care inovatia si creativitatea ne deosebeste de ceilalti. Acronimul Y.E.S. provine de la „Your Evolution to Success” si exact asta facem, participam la evolutia fiecaruia catre succes.

Ioan Vladut Nutu, Fondator, YES Training

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Evenimente

    No Upcoming Events found!

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei. Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro